Tikrieji čeburekai – traškūs, burbuliuoti ir nepakartojamai skanūs

2025-05-15
|

Čeburekai – tai ne šiaip užkandis. Tai skonių prisiminimas, kuris veda tiesiai į vaikystę, į turgų ar į močiutės virtuvę. Šie tikrieji čeburekai – trapūs, burbuliuoti, su plonai iškočiota tešla ir kvapniu, sultingu įdaru.

Svarbiausia paslaptis – juos reikia ne kepti, o virti aliejuje. Taip, būtent virti – tik tada jie gražiai išsipučia, tampa traškūs ir su tais nepakartojamais burbuliukais.

Tikrieji čeburekai – traškūs, burbuliuoti ir nepakartojamai skanūs
Tešlai:

1 kg miltų

500 ml šalto ar kambario temperatūros vandens

2–3 šaukštai aliejaus

1 šaukštas acto

1–2 šaukštai cukraus

½ šaukšto druskos

Gaminimas:

Visus ingredientus sumaišykite ir minkykite apie 10 minučių. Išminkytą tešlą „išdaužykite“ rankomis (tai padeda ją suminkštinti) ir palikite pastovėti uždengtą apie 30 minučių, kad miltai išbrinktų. Po to dar kartą perminkykite.
0
0
Savaitės LOL'as
Psichologinis testas: kuri moteris atrodo vyriausia? Jūsų pasirinkimas atskleis, kaip suvokiate pasaulį
Aplankom draugus
Mėnesio populiariausi
LOL.lt Facebook'e
Panašūs lol`ai
Daugiau panašių lol`ų
lol.lt © 2025

Informacija: [email protected]

Privatumo politika

All Media Digital
logotipas